Mindfulness Based Coaching

Mindfulness Based Coaching (MBC) of ‘De mogelijkheden vinden in uzelf.’

Heartfulmind, combineert het beste van coaching en mindfulness. Coaching creëert toegevoegde waarde als resultaat van de ‘coach-talks’ waarin u onderzoekt wat uw wilt en wat uw sterke kanten en valkuilen zijn. Heartfulminds MBC voegt het element van ‘uw staat van zijn in het nu’ toe, waarbij de coach u door verschillende vormen van meditaties leidt. Middels de enquiry communicatie techniek kunt nog beter de ondersteuningsvraag duiden. MBC vereist intentionaliteit, daarom zullen we u vragen om te oefenen, te oefenen en te oefenen. MBC is hard werken aan u zelf.

We beginnen met een intake

Tijdens de eerste ontmoeting maakt u kennis met de coach en schetst u uw verzoek om ondersteuning. U en de coach doen ook een ‘feel good’ check. Vanaf het moment dat u en de coach elkaar ontmoeten wordt een setting van vertrouwelijkheid, veiligheid, gelijkwaardigheid en integriteit gevormd. De coach deelt de inhoud van de gesprekken met niemand, de coachee is vrij om te delen wat hij / zij wil.

Als de intake niet tot een follow-up leidt, zijn er geen kosten verbonden aan de eerste sessie. Als de coaching wordt voortgezet, wordt deze intake geclassificeerd als de eerste coaching binnen het te sluiten contract.

1e gesprek
Tijdens deze eerste volledige coaching wordt verder aandacht besteed aan de coachvraag. De coach nodigt uit om de vraag meer te verdiepen, dit zal de basis vormen voor de verdere coaching. De coaching zal ook een eerste begeleide meditatie hebben waaruit aanvullende inzichten zullen voortkomen. De coaching eindigt met reflecties en huiswerkopdrachten.

2e en 3e gesprek
U bent nu vol aan het werk. Opmerkzaamheidsvaardigheden worden getraind in combinatie met de coachvraag. Deze coachings kennen twee geleide meditaties. De coach zal het huiswerk dat moet worden gedaan tussen de coach gesprekken met u doorspreken.

4e gesprek
Deze coaching staat in het teken van ‘het nu naar uw toekomst’. Wat zijn uw wensen / dromen / doelen in het privé- en werkzame leven? En wat zijn de delta’s tussen droom en werkelijkheid en hoe kun u die vervullen in relatie met waar u nu staat? De coaching zal twee geleide meditaties hebben.

5e gesprek
De verankering. In de laatste coaching kijkt u terug op het volledige MBC traject. Wat was uw ervaring? Wat waren momenten van inzicht en verandering? Wat gaat u vasthouden. Deze coaching zal twee geleide meditaties hebben.

Disclaimer / add-on
We benadrukken dat MBC geen therapie is en, zoals vermeld wordt in alle professionele coaching, de verantwoordelijkheid voor uw acties zit bij u en blijft bij u.

Mindful Based Coaching

Duur per coaching
90 minuten

Doorlooptijd
18 weken

Kosten
€1.275,- ex. BTW

Heartfulmind logo


Heartfulmind
Strindbergzijde 10
2725 PJ Zoetermeer
info@heartfulmind.nlKvk: 71290060
BTW: 
Bank: